Fontos számomra a szakmabeliek és a fiatalok edukálása, a Magyar Metro Gasztro Akadémián rendszeresen tanítok. Ebben a kötetben harminc receptemet találják meg, szeretném a tudás mellett a gasztronómia iránti szenvedélyt is megosztani. Figyeltem arra, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzak – leginkább a marhahúsok, a lekvárok, a gyümölcsök esetében –, amelyeket a Hét Tölgy Birtok biogazdasága termel, és amelyek megvásárolhatók Tényőn, a 2024 nyarán nyílt Ízes Tölgy kisboltban.
Jó főzést, jó sütést, jó étvágyat kívánok a fogásokhoz!
Kovacsics Koksza István,
executive séf, Révész BBQ Sallon and Bistro
Hobbinak indult, kalandnál is több lett a Hét Tölgy Birtok.
Büszkék vagyunk arra, hogy mostanra elmondhatjuk: fenntartható, ökotudatos gazdálkodást építettünk ki, ahol a tradíció és az innováció találkozik, a természet alapú megoldások élveznek előnyt mindenek fölött, s a nagyszüleinktől tanult titkokat csempésszük házias receptjeinkbe.